Novi Sad
28.05.2011.
05:52 > 07:44
Novosadska policija spremno dočekuje nedeljni derbi poslednjeg kola fudbalskog prvenstva u kom se Vojvodina i Crvena Zvezda direktno bore za drugu poziciju na tabeli.
  • sveta

    29.05.2011 08:45
    "Karađorđe" u sred Vojvodine, nemojte me z********
  • sa Salajke

    28.05.2011 17:59
    prijava
    Pozdrav svima! Evo da prijavim jedan skup: danas kroz centar grada seta jedna poveca grupa sa slusalicama na usima i prate jednog koji nesto prica. Ja sad nesto nisam siguran, al' to su kanda turisti. Ta nije valjda da ce i njih zakaciti uredba o zabrani okupljanja.
    Tako...
  • Сремац

    28.05.2011 17:08
    НЕМА ВИШЕ ЗА КОГА ДА СЕ НАВИЈА
    Престао сам да идем на стадион после једне утакмице када се сукобише београдски и новосадски мангупи. У Дневнику Вуја између осталог пренео изјаву органа власти... ИЗГРЕДНИЦИ СУ ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТИ ПОЛИЦИЈИ због свог насилничког понашања и обијања трафика...
    тада је било десетак полицајаца на коњима око стадиона.Сада чујем да ни већа породица несме да иде заједно кроз град улицом,већ по двоје - троје на раздаљини од 43 метера?
  • sa salajke

    28.05.2011 15:11
    ne volem
    Kako kaze nas sugradjanin g-din Balasevic: "Nek mi moju lepu varos vrate." briga mene i za navijace i za politicare i za policiju i sve do... Sa svojim sinom redovno idem na Vosine utakmice i ne vidim zasto bih i sad ista menjao. Na sever idem jer tako volem, ne okupljam se ni sa kim osim sa svojom porodicom a o demokratiji i slobodi govora u ovoj drzavi vec je dosta receno.
  • aleks

    28.05.2011 10:56
    demokratija
    Ovo sigurno nije demokratija......Zasto zabrane...Da imamo sudstvo kako treba i da nemoze sve da se kupi kao i sudije ...Niko ne bi smeo da pisne...a kamoli da napravi nesto...To je lako regulisati...Ali ovo sigurno nije demokratija...
  • sale novosadjanin

    28.05.2011 10:38
    mislim
    da bi se trebalo ugledati na resenje koje je donela margaret tacer u engleskoj-bilo kakav nered,pravac 3 god u zatvor bez prava zalbe a steta da se nadoknadjuje iz imovine huligana ili njegove porodice !!
    ps-isao bih na utakmice sa cerkama koje navijaju za nasu VOSU ali necu da rizikujem !
    ne zbog sebe,nego zbog dece !!!
  • gaston

    28.05.2011 08:22
    za drugo mesto
    lalo, pre ce biti da su to mere koje policija preuzima kako bi specila sukobe koji bi mogli iz tih sakupljanja da proisteknu. nisu policajci zlato, ali to nisu ni navijaci, koliko god sebi davali ulogu "cuvara grada" i slicno.
  • boco

    28.05.2011 06:29
    koliko kosta ??
    Koliko kosta nas poreske obveznike angazovanje milicije, helikoptera ... za odrzavanje jednog ovakvog dogadjaja. Ko to plati ???
    Treba ukiniti sve lige bar na godinu dana, pa kad se uvede neki red onda nek nastave ako ima ko ce da ih gleda, a i ovi navijaci sto dolaze danas na utakmice imaju uglavnom sve placeno i ulaznicu, prevoz i pice.

  • Живко

    28.05.2011 05:32
    Ниједан од понуђених одговора
    Јуче поподне сам са женом шетао градом и смучило ми се. Полиција на сваком ћошку, а ни трага од било каквих демонстрација. Што је најгоре од свега матуранти нису могли ни да прославе последњи дан школе. Када би шетали у већим групама, одмах би им прилазили момци у плавом и нешто приговарали. Слоба је био мала маца за "демократе". Слобода говора и изражавања су на нам на завидном нивоу. Хоћемо ли успети да их отерамо са власти? Сумњам, али се опет надам.
  • ovoga puta

    28.05.2011 05:03
    sam za policiju...
    Ovakav stav policije sada nije represija
    kada bi navijaci, bez obzira kojeg tima bili SAMO NAVIJACI

    ali to nisu NAVIJACI to su osobe koje su zeljnje unistavanja svega sto im se nadje na putu
  • лала

    27.05.2011 21:36
    репресија полицијске државе

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna